Πίσω από το EconAM βρίσκεται μία ομάδα νέων ανθρώπων, φοιτητών και νεαρών επαγγελματιών, ο καθένας εκ των οποίων βάζει προσωπικό χρόνο, σκληρή δουλειά και μεράκι, ώστε κάθε event του EconAM να είναι αντάξιο των προσδοκιών των συμμετεχόντων του. Γνωρίστε τους!

Η ιδρυτική ομάδα

Βίκυ Γραβιά

Project Manager

Η Βίκυ είναι Δικηγόρος και εργάζεται στο τμήμα External Affairs της Παπαστράτος/PMI. ¨Παράλληλα, φοιτά στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα International Business Law του Πανεπιστημίου Queen Mary του Λονδίνου. Έχει εργαστεί στο Centre for Effective Dispute Resolution (CEDR) στο Λονδίνο και στη δικηγορική εταιρία Παπαπολίτης & Παπαπολίτης.

Βρείτε την στο LinkedIn

Αναστάσης Καρδαμάκης

Case Creator

Ο Αναστάσης είναι πτυχιούχος του τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπονεί την δικηγορική του άσκηση στη δικηγορική εταιρεία «KLC». Έχει ασχοληθεί με τους εναλλακτικούς τρόπους επίλυσης διαφορών, ιδιαίτερα με την εμπορική διαιτησία, μέσω της συμμετοχής του σε συνέδρια και διαγωνισμούς εικονικών δικών. Ήταν μέλος και αγορητής της ομάδας του τμήματος Νομικής του ΕΚΠΑ που διακρίθηκε στον 24ο διαγωνισμό διεθνούς εμπορικής διαιτησίας Willem C. Vis, έχοντας έκτοτε συμμετάσχει ως κριτής – διαιτητής σε προπονητικούς γύρους (pre – moots) εμπορικής και επενδυτικής διαιτησίας. Πέραν των μεθόδων ADR, τα ακαδημαϊκά του ενδιαφέροντα εκτείνονται στους τομείς του εμπορικού δικαίου (ιδίως του εταιρικού και του δικαίου των εμπορικών συμβάσεων), καθώς και του δικαίου διεθνών συναλλαγών.

Βρείτε τον στο LinkedIn

Γιάννης Σκορδάς

Ο Γιάννης είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει ασχοληθεί με την προώθηση του επιχειρείν μέσω της εκπόνησης ερευνών και της παρουσίας του σε συνέδρια με σχετικό χαρακτήρα. Εργάζεται ως junior consultant σε εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων.

Βρείτε τον στο LinkedIn


Η οργανωτική ομάδα του 2020 – 2021

Γιώτα Λιοντάκη

Head Organiser

Η Γιώτα είναι τεταρτοετής φοιτήτρια στο τμήμα Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τομείς ενδιαφέροντος της αποτελούν το εμπορικό και αστικό δίκαιο, καθώς και οι εναλλακτικές μορφές επίλυσης διαφορών. Συγχρόνως, παρακολουθεί συχνά επιμορφωτικά συνεδρία και συμμετέχει σε ομάδες εθελοντισμού. Η Γιώτα συμμετείχε στο EconAM 2019 και στο Online event του 2020.

Βρείτε την στο LinkedIn

Ιωνίκη Πουλάκη

Event Organiser

H Ιωνίκη είναι τεταρτοετής φοιτήτρια στο τμήμα Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και παράλληλα, σπουδάζει στο Deree στο τμήμα του Finance (Minor). Τα (νομικά) ενδιαφέροντα της επικεντρώνονται κυρίως στον κλάδο του εμπορικού δικαίου (ιδίως του εταιρικού) και στο δίκαιο του ανταγωνισμού. Εξάλλου, ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό, συμμετέχοντας σε οργανωτικές ομάδες συνεδρίων, όσο και σε ομάδες κοινωνικής προσφοράς. Η Ιωνίκη συμμετείχε στο EconAM 2019 και στο Online event του 2020.

Βρείτε την στο LinkedIn

Διονύσης Αλέξης

Financial Advisor to the Case Creator

Ο Διονύσης είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εξειδικευτεί στη λογιστική και χρηματοοικονομική και πιο συγκεκριμένα στο Financial Reporting και στην ελεγκτική, μέσω προγράμματος του Deree. Έκανε την πρακτική του άσκηση σε πολυεθνική εταιρεία ορκωτών ελεγκτών (Grant Thornton) και αυτή την περίοδο εργάζεται ως λογιστής σε μία ελληνική εταιρεία. Έχει λάβει πιστοποιήσεις μέσω διαδικτυακών προγραμμάτων στο αντικείμενο της ελεγκτικής από πανεπιστήμια του εξωτερικού και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες σχετικά με τις διαπραγματεύσεις. O Διονύσης συμμετείχε στα EconAM του 2018 και του 2019.

Βρείτε τον στο LinkedIn

Γιάννης Δελλής

Case Master

Ο Γιάννης βρίσκεται στο 4ο έτος του τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, σπουδάζει οικονομικά στο Deree (Minor). Στις σπουδές του έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στην οικονομική ανάλυση του δικαίου, τόσο στο επίπεδο του ιδιωτικού (ιδίως του εμπορικού), όσο και του δημοσίου δικαίου. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται κυρίως με την μουσική, αλλά και τον αθλητισμό. Ο Γιάννης συμμετείχε στο EconAM του 2018 και του 2019.

Βρείτε τον στο LinkedIn