Πίσω από το EconAM βρίσκεται μία ομάδα νέων ανθρώπων, φοιτητών και νεαρών επαγγελματιών, ο καθένας εκ των οποίων βάζει προσωπικό χρόνο, σκληρή δουλειά και μεράκι, ώστε κάθε event του EconAM να είναι αντάξιο των προσδοκιών των συμμετεχόντων του. Γνωρίστε τους!

Η ιδρυτική ομάδα

Βίκυ Γραβιά

Project Manager

Η Βίκυ είναι Δικηγόρος και εργάζεται στο τμήμα External Affairs της Παπαστράτος/PMI. Παράλληλα, φοιτά στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα International Business Law του Πανεπιστημίου Queen Mary του Λονδίνου. Έχει εργαστεί στο Centre for Effective Dispute Resolution (CEDR) στο Λονδίνο και στη δικηγορική εταιρία Παπαπολίτης & Παπαπολίτης.

Βρείτε την στο LinkedIn.

Αναστάσης Καρδαμάκης

Case Creator

Ο Αναστάσης είναι πτυχιούχος του τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακός φοιτητής στο Π.Μ.Σ. της Πολιτικής Δικονομίας του ιδίου τμήματος. Παράλληλα, εκπονεί την δικηγορική του άσκηση στη δικηγορική εταιρεία Παπαπολίτης & Παπαπολίτης. Έχει ασχοληθεί με τους εναλλακτικούς τρόπους επίλυσης διαφορών, ιδιαίτερα με την εμπορική διαιτησία, μέσω της συμμετοχής του σε συνέδρια και διαγωνισμούς εικονικών δικών. Ήταν μέλος και αγορητής της ομάδας του τμήματος Νομικής του ΕΚΠΑ που διακρίθηκε στον 24ο διαγωνισμό διεθνούς εμπορικής διαιτησίας Willem C. Vis, έχοντας έκτοτε συμμετάσχει ως κριτής – διαιτητής σε προπονητικούς γύρους (pre – moots) εμπορικής και επενδυτικής διαιτησίας.

Βρείτε τον στο LinkedIn.

Γιάννης Σκορδάς

Ο Γιάννης είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει ασχοληθεί με την προώθηση του επιχειρείν μέσω της εκπόνησης ερευνών και της παρουσίας του σε συνέδρια με σχετικό χαρακτήρα. Εργάζεται ως junior consultant σε εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων.

Βρείτε τον στο LinkedIn.


Η οργανωτική ομάδα του 2020 – 2021

Γιώτα Λιοντάκη

Head Organiser

Η Γιώτα είναι επί πτυχίω φοιτήτρια στο τμήμα Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τομείς ενδιαφεροντός της είναι το αστικό και εμπορικό δίκαιο. Συγχρόνως, παρακολουθεί συχνά επιμορφωτικά συνέδρια και συμμετέχει σε ομάδες εθελοντισμού. Αυτή τη περίοδο πραγματοποιεί πρακτική άσκηση στο Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στη Πολωνία. Η Γιώτα συμμετείχε στο EconAM 2019 και στο online event του 2020.

Βρείτε την στο LinkedIn.

Ιωνίκη Πουλάκη

Event Organiser

Η Ιωνίκη Πουλάκη είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος minor στο Finance από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Εκπονεί άσκηση στη δικηγορική εταιρία Bernitsas. Τομείς ενδιαφεροντός της είναι το δίκαιο ανταγωνισμού, κεφαλαιαγοράς και ενέργειας, και τη συναρπάζουν οι Εναλλακτικοί Τρόποι Επίλυσης Διαφορών και οι Διαπραγματεύσεις. Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό και κυρίως υπό μορφή συμμετοχής σε οργανωτικές ομάδες συνεδρίων, όσο και σε ομάδες κοινωνικής προσφοράς. Η Ιωνίκη συμμετείχε στο EconAM 2019 και στο Online event του 2020.

Βρείτε την στο LinkedIn.

Χρήστος Μαυροειδής

Event Organiser/SDSN Coordinator

Ο Χρήστος είναι τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ενώ έχει αποφοιτήσει από το Negotiation Program του London School of Economics. Εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο ποινικού δικαίου στην Αθήνα ως intern, θέση την οποία παλαιότερα είχε στην Coca-Cola HBC και την Expertise France. Το εύρος των νομικών του ενδιαφερόντων εκτείνεται από το Οικονομικό Ποινικό Δίκαιο ως και το ADR, και συγχρόνως ασχολείται ενεργά με την βιωσιμότητα μέσω της συμμετοχής του στο UN SDSN Youth GR. Επίσης, δραστηριοποιείται συστηματικά σε φοιτητικές ομάδες και εθελοντικούς οργανισμούς. Ο Χρήστος συμμετείχε στο EconAM 2020.

Βρείτε τον στο LinkedIn.

Διονύσης Αλέξης

Financial Advisor to the Case Creator

Ο Διονύσης είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εξειδικευτεί στη λογιστική και χρηματοοικονομική και πιο συγκεκριμένα στο Financial Reporting και στην ελεγκτική, μέσω προγράμματος του Deree. Έκανε την πρακτική του άσκηση σε πολυεθνική εταιρεία ορκωτών ελεγκτών (Grant Thornton) και αυτή την περίοδο εργάζεται ως λογιστής σε μία ελληνική εταιρεία. Έχει λάβει πιστοποιήσεις μέσω διαδικτυακών προγραμμάτων στο αντικείμενο της ελεγκτικής από πανεπιστήμια του εξωτερικού και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες σχετικά με τις διαπραγματεύσεις. O Διονύσης συμμετείχε στα EconAM του 2018 και του 2019.

Βρείτε τον στο LinkedIn.

Γιάννης Δελλής

Case Master

Ο Γιάννης βρίσκεται στο 4ο έτος του τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, σπουδάζει οικονομικά στο Deree (Minor). Στις σπουδές του έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στην οικονομική ανάλυση του δικαίου, τόσο στο επίπεδο του ιδιωτικού (ιδίως του εμπορικού), όσο και του δημοσίου δικαίου. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται κυρίως με την μουσική, αλλά και τον αθλητισμό. Ο Γιάννης συμμετείχε στο EconAM του 2018 και του 2019.

Βρείτε τον στο LinkedIn.