Workshop στις Εξαγορές

Βασίλειος Παπαδάκης

Ο Βασίλης Παπαδάκης είναι Καθηγητής Στρατηγικής Διοίκησης στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχοντας διατελέσει και Πρόεδρός του (Σεπτ. 2008-Φεβρ. 2013). Είναι πτυχιούχος του ΟΠΑ, κάτοχος ΜΒΑ από το Ο.Π.Α. και PhD από το London Business School, στο οποίο και εργάστηκε μετά την λήψη του διδακτορικού του.

Το κύριο ερευνητικό ενδιαφέρον του Δρ. Παπαδάκη εστιάζει στο χώρο της Στρατηγικής των Επιχειρήσεων, της Λήψης και Υλοποίησης Στρατηγικών Αποφάσεων και των Εξαγορών και Συγχωνεύσεων.

Workshop στις Διαπραγματεύσεις

Κατερίνα Βουτσινά

Η Δρ. Κατερίνα Βουτσινά κατέχει διδακτορικό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το London School of Economics and Political Science, μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Μάρκετινγκ και πτυχίο στην Οικονομική Επιστήμη από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κατέχει τακτική θέση επίκουρης Καθηγήτριας στο Αμερικάνικό Κολλέγιο Ελλάδος και θέση ερευνητικού επιστημονικού συνεργάτη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης τελεί καθήκοντα εισηγήτριας-μέντορα στο Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Workshop on Mediation

Frederick Way

Frederick is Head of the CEDR Foundation. He is also an ADR consultant, CEDR-accredited mediator and trainer.

Frederick originally read English at the University of Cambridge before completing an MA in American Studies at King’s College London. He then converted to the law and was called as a barrister at Middle Temple in 2012.

Frederick also works as a CEDR mediator, joining the CEDR panel in 2014. He regularly mediates on civil and commercial cases, as well as mentoring new mediators on conciliations.

Workshop στη Διαιτησία

Φαίδων Βαρέσης

Ο Δρ. Φαίδων Βαρέσης είναι δικηγόρος με ειδίκευση σε ζητήματα διεθνών συναλλαγών, διεθνούς εμπορικής και επενδυτικής διαιτησίας. Είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Cambridge, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών με Διάκριση (M.Jur.) από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στο Αστικό Δίκαιο (Summa cum Laude) από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών διδάσκοντας Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο, Διεθνή Διαιτησία και Διεθνείς Συναλλαγές ενώ έχει διδάξει και στο Cambridge, στην Οξφόρδη, στο Μιλάνο και στη Ρώμη. 

General Manager Greece, viafintech

Antonios Peppas

Ο Αντώνης θα φέρει το δίκτυο της viafintech στην Ελλάδα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Βόννης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από τη Σχολή Διοίκησης του Ακαδημαϊκού Ανώτατου Ιδρύματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, WHU. Πριν απασχοληθεί στη viafintech, ο Αντώνης εργαζόταν ως σύμβουλος επιχειρήσεων για τον τομέα υγείας στην KPMG.

Founder, Τravelgems

Nίκη Σμυρνή

H Nίκη Σμυρνή είναι η δημιουργός του Τravelgems & του Mindfulgems, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας ΝΙΚΑ ΑΕ, και φοιτήτρια inner MBA του NYU, LinkedIn & Sound True.
Με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στο χώρο του στρατηγικού μάρκετινγκ στο χώρο των FMCG & εταιριών υπηρεσιών είναι γνωστή για πολλά innovative projects και για επιτυχημένες «ιστορίες μάρκετινγκ» συνεισφέροντας ενεργά στην ανάπτυξη μεγάλων brands. Το πάθος της για την αυτογνωσία της άνοιξε την πόρτα του mindfulness. Ως mindful leader θέλει έμπρακτα να είναι Δύναμη Καλού μέσα από τις δράσεις της στην κοινωνία. Συχνά είναι ομιλήτρια διεθνών και τοπικών συνεδριών όπου μοιράζεται το πάθος της για τον τουρισμό, το μάρκετινγκ και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και το mindfulness. Έχει υπάρξει μέντορας πολλών εφήβων, νέων και πολλών γυναικών και είναι περήφανη μαμά δίδυμων αγοριών. Έχει σπουδάσει στην ΑΣΟΕΕ, και έχει MSc International Marketing, Strathclyde University.
Ονειρεύεται έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι θα συνεργάζονται δημιουργικά και αρμονικά ενώ θα εξελίσσονται μέσα από την γνώση, την εργασία και την επαφή τους με τη μητέρα γη.

To motto της ῾Να σκέφτεσαι με τη καρδιά και να δρας με το μυαλό σου, τώρα῾.